​Specialtransport ​

Er den ting, du har behov for at få transporteret af en speciel størrelse eller facon, så kan K.E.V. Transport hjælpe dig med dette. Vi er specialiserede inden for specialtransport, og kan hjælpe vores kunder med mange forskellige transporttyper. Hos K.E.V. Transport har vi 40 års erfaring inden for specialtransport.

Mange typer af materiel giver flere muligheder

Vores materiel omfatter blandt andet:

  • blokvogn
  • følgevogn
  • udtrækstrailer
  • tiptrailer

Grundet vores store udvalg af materiel, er det også muligt for os at påtage os mange forskellige typer af specialtransport. Kig i vores galleri for at se nærmere på de forskellige typer arbejdsopgaver, som vi tidligere har udført.

Mulighed for specialtransport med følgebil

Vi sørger altid for, at vores transportmetoder er de bedste på området. Vi holder os opdaterede inden for udviklingen på området. Vi har egen følgebil.

For at høre mere om vores specialtransport så udfyld vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et godt tilbud

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på din transportopgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Nordjysk transportfirma siden 1980, specialiseret i kranarbejde og blokvognskørsel. Vi har fokus på sikkerhed og kundetilfredshed med erfarne chauffører og skræddersyede løsninger. 

Kontaktoplysninger

K.E.V. Transport v/ Knud Erik Vester

Halagervej 22, 7950 Erslev


Hovedkontor: 97 74 60 20

Knud Erik: 40 21 32 23

E-mail: mail@kevtransport.dk