Kontakt os på tlf.:

​97 74 60 20

Knud Erik: 40 21 32 23

T​ransportfirma i Nordjylland​

 K.E.V. Transport er et solidt og velfungerende transportfirma med adresse på Halagervej 22 i Sundby Mors. Transportfirmaet drives til daglig af Knud Erik Vester. Firmaet har siden 1980 udviklet sig til et transportfirma, der udfører alt i krantransport og kørsel med blokvogn. Transportfirmaet er også medlem af DTL – Dansk Transport og logistik.

Vores transportfirma har fokus og høj sikkerhed

Vi lægger vægt på at følge med udviklingen, og vi er helst et eller to skridt foran samtidig med, at vi fokuserer på kundernes ønsker og behov. Vores chauffører er ansvarsbevidste, dygtige og rutinerede, hvilket er med til at give vores transportfirma et godt ry. Vi har høj sikkerhed for øje, og vores motto er "Præcision og Service". Du er derfor garanteret et transportfirma, der lever op til en høj standard.

Kunden skal have den bedste oplevelse

Det absolut vigtigste for os, er at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, vi udfører. Derfor kan du som kunde være sikker på, at vælger du K.E.V. Transport som dit foretrukne transportfirma, så vil du altid få en god oplevelse ud af det. Vi sørger for at dine ønsker for transport bliver opfyldt på bedst mulig vis, så at du får lyst til at benytte dig af vores transportfirma fremadrettet.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din transportopgave, så ring til os på telefon                      +45 97 74 60 20 / 40 21 32 23.

HVEM ER VI?

​K.E.V. Transport

CVR: 70224615

KONTAKT OS

​Telefon: 97 7​4 60 20

E-mail: mail@kevtransport.dk  

FIND VEJ

​Halagervej 22, Sundby

7950 Erslev